Bel: 0162 – 402302
info@pluijmdewitt.nl
Neem contact met ons op
Bel: 0162 – 402302
info@pluijmdewitt.nl
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Bel: 0162 – 402302
info@pluijmdewitt.nl

Olieproducten

Bij Fa. Pluijm de Witt kunt u terecht voor een divers assortiment aan olieproducten. Bijvoorbeeld voor hvo, diesel en benzine. Het gebruik van een verkeerd olieproduct kan grote onkosten hebben als gevolg. Door onze jarenlange expertise kunnen wij u betrouwbaar adviseren. Neem contact met ons op en we geven u graag advies.

Diesel
Sinds oktober 2018  zijn er brandstoflabels op de brandstofkleppen van voertuigen en pompen binnen de EU. Via deze brandstoflabels herkent u welke diesel soort voor uw voertuig geschikt is. Het getal na de B geeft het maximum percentage FAME (Fatty-Acid-Methyl-Ester) aan dat in de dieselbrandstof verwerkt mag worden. B7 is dus geen nieuwe brandstof, maar een Europese aanduiding voor dieselbrandstof met maximaal 7% FAME. FAME wordt aan dieselbrandstof toegevoegd om de CO₂-uitstoot te verminderen.

HVO
De afkorting HVO staat voor “Hydrotreated Vegetable Oil” en is de meest duurzame dieselbrandstof op dit moment. Deze fossielvrije diesel is geproduceerd op basis van met waterstof behandelde afvalvetten, restmateriaal, dierlijk afval en plantaardige oliën. Rijden op HVO biedt enorme voordelen op het gebied van duurzaamheid. Denk hierbij aan een CO2 reductie tot wel 90% veel lagere uitstoot van schadelijke emissies zoals fijnstof, koolwaterstof, stikstofoxiden, koolmonoxide en PAK’s. HVO heeft dezelfde hoge prestaties als gewone diesel en is geschikt voor alle dieselauto’s en -motoren. HVO heeft een vergelijkbare samenstelling als fossiele diesel en is daardoor te gebruiken in ieder dieselvoertuig. Daarbij voldoet deze dieselvariant aan de EN15940 specificatie voor paraffinische dieselbrandstof. Hiervoor is geen enkele aanpassing aan de motor nodig.

Blauwe diesel
Blauwe Diesel EN590 is een HVO brandstof van constante kwaliteit die het hele jaar door voldoet aan de richtlijnen van de EN590 brandstofnormering. Blauwe Diesel bestaat uit de beste kwaliteit duurzame HVO brandstof en is samengesteld met de meest hoogwaardige fossiele diesel. Doordat Blauwe Diesel biodiesel vrij is, is het hele jaar door winterbestendig en beveiligd tot -20 graden Celsius. Hierdoor is de kans op winterproblemen erg klein.

Neem contact met ons op
Heeft u nog vragen over onze producten of wilt u graag een afspraak inplannen? Neem contact op met Pluijm de Witt. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0162-402302, per e-mail: info@pluijmdewitt.nl of via het contactformulier.

Ook voor smeermiddelen, gasflessen, AdBlue, of brandstoftanks kunt u terecht bij Fa. Pluijm de Witt.

  Wij leveren onder andere:

   

  • Dieselolie
   • Diesel B7
   • Diesel B0
   • Diesel HVO  (100 / 50 / 20)
   • Blauwe diesel (100 / 50 / 20) 
  • Petroleum
  • GTL
  • Benzines 
   • E10 
   • Super plus 98
   • Aspen Alkylaatbenzine
   • Stihl mix benzine
  Call Now Button