Bel: 0162 – 402302
info@pluijmdewitt.nl
Neem contact met ons op
Bel: 0162 – 402302
info@pluijmdewitt.nl
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Bel: 0162 – 402302
info@pluijmdewitt.nl

Adblue

AdBlue is een zuivere, heldere, 32,5%, synthetisch vervaardigde ureumoplossing. AdBlue wordt in een afzonderlijke tank op vrachtwagens meegenomen zodat ze schoner rijden. Het wordt geïnjecteerd in de SCR (Selective Catalytic Reduction) katalysator, een SCR-katalysator zorgt ervoor dat uitlaatgassen worden behandeld voordat ze het voertuig verlaten, zodat stikstofoxiden (NOx) worden omgezet in onschadelijk stikstofgas en waterdamp. De doseerhoeveelheid betreft ongeveer 5% van het brandstofverbruik, dit wordt door elektrische apparatuur nauwkeurig berekend.

AdBlue is een chemische vloeistof die volgens strikte normen wordt geproduceerd. De kwaliteit wordt verzekerd via de DIN norm (070 070) en de ISO 22241 norm. De garantie van katalysatoren wordt uitsluitend verleend bij gebruik van producten die voldoen aan deze DIN norm.

De Europese besluiten om tot vermindering van luchtontreiniging te komen is vastgelegd in de Euro IV, de Euro V en de Euro VI norm. Bij beide normen wordt AdBlue gebruikt als reductiemiddel voor uitlaatgassen. Hiermee wordt een sterke vermindering van uitlaatgassen bereikt en helpt u het milieu.

  Meer informatie
  Wilt u meer informatie over het gebruik of de levering van AdBlue? Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0162-402302 of een e-mail sturen naar info@pluijmdewitt.nl.

  Ook voor smeermiddelengasflessenolieproducten, of brandstoftanks kunt u terecht bij Fa. van der Pluijm de Witt.

  Wij leveren Adblue op de volgende manieren:

  • 10 liter 
  • 210 liter (vat)
  • 1000 liter (IBC, wordt bijgevuld)
  Call Now Button